Cautare

9563 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2011 universitatea ovidius constanta" (3.73 secunde)
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Pe numele de fata Geambec, Sevil Shhaideh s-a nascut la 4 decembrie 1964 la Constanta, intr-o familie de turci. ... Aici, la Constanta, nu mai suntem multi. Daca nu stiati, unchiul meu a cumparat aproape toata familia, pe toti din Constanta, pe unchiul meu, care avea un atelier de mecanica.
La intersectia strazilor Eliberarii cu Dezrobirii- cunoscuta si sub denumirea de Inel II- s-a inaugurat ieri cel de-al treilea magazin de credite din Constanta, apartinand CitiFinancial. Prin aceasta noua unitate CitiFinancial, numarul locatiilor din Constanta apartinand acestei banci s-a ridicat la 5.
El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. ... Pacatele capitale sunt 7 la numar si pe ele vom incerca sa le explicam cu ajutorul preotului de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Constanta. ... Parintele din Constanta crede ca efectele ei sunt grave.
Audierea a venit si ca un raspuns la faptul ca, in noiembrie 2011, la doua petitii ale aceluiasi grup, purtand mii de semnaturi, Casa Alba a raspuns: ... John Mack de la Universitatea Harvard.
El a precizat ca nu s-a stabilit o data fixa pentru asumarea raspunderii guvernamentale pentru ca ministrul Agriculturii nu a definitivat inca cele doua legi legate de modificarea legislatiei proprietatii.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda. ... Cercetatorii chinezi, in 2012, au facut primul transplant reusit pe animale de laborator cu telocite si au obtinut rezultate uimitoare in tratarea infarctului miocardic.
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda. ... cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este...
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
In Romania s-a observat o imbunatatire semnificativa in 2011, cu un declin de numai 2%, dupa ce veniturile au scazut cu 4,9% in T2 si cu 6,3% in T1.
"A fost deja definitivat studiul de fezabilitate, urmeaza ca la sfarsitul lunii sa aiba loc sedinta de consiliu, in cadrul careia voi promova proiectul de hotarare pe aceasta tema", a precizat Ovidiu Brailoiu.
"Ma gandesc sa nu ajung un fel de Boc, sa conduc primaria de la Bucuresti", a declarat Mazare, gandindu-se de fapt la riscul de a pierde alegerile din 2008, daca va alege naveta Constanta - Bucuresti.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com